ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Η ιδέα δημιουργίας ενός προσωπικού ιστολογίου γεννήθηκε στα πλαίσια του σεμιναρίου Moodle, το οποίο παρακολούθησα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012. Η πρώτη μορφή του ιστολογίου δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου τον Δεκέμβριο του 2011.

Αρχικά, δεν είχα σκοπό να το φροντίσω ιδιαίτερα, αλλά εν τέλει εξελίχθηκε σε ένα μονιμότερο βήμα, σε έναν σταθερό τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης και σύντομα διαπίστωσα ότι ήταν αναγκαίο να χρησιμοποιήσω κατευθείαν τις δυνατότητες που μας παρέχει η WordPress, πέρα από την εκπαιδευτική κοινότητα και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ώστε η επικοινωνία μαζί σας να είναι αρτιότερη.

Ευελπιστώ να αξιοποιήσω αυτές τις δυνατότητες ως ένα εργαλείο επικοινωνίας, σχολιασμού της πραγματικότητας, ανταλλαγής γνώσεων και διάχυσης ενδιαφερουσών πληροφοριών.

Αναμφίβολα, το μοίρασμα της γνώσης και η συμμετοχή στην προσφορά της είναι μία συναρπαστική εμπειρία, την οποία θα ζήσουμε μαζί.

Σήμερα (Οκτώβριος 2018) και μετά από τη δημοσίευση 200 περίπου πρωτοτύπων άρθρων συνολικού μεγέθους πολλών χιλιάδων λέξεων και περίπου 150.000 θεάσεις συνεχίζω έχοντας επιβεβαιώσει ότι η επικοινωνία είναι πράγματι μία συναρπαστική, αλλά και άκρως διδακτική εμπειρία για μένα.

 

Σχολιάστε