80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ»
282 Μ/Κ ΤΕ.                                                              ΚΩΣ, 15 Δεκεμβρίου 2011
ΤΗΛ : 22420 69204
ΣΤΓ ΕΘ 923 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΚΩ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ  «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑ΄ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ»
(Προστάτης του Στρατοπέδου)
Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα θα εορταστεί και εφέτος η μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Σεβαστιανού, στο Στρατόπεδο «Κωνσταντίνος ΙΑ΄  Παλαιολόγος» (Λινοπότι Δήμου Κω, στη Νήσο Κω  ) όπου βρίσκεται ο φερώνυμος Ιερός Ναός.
Το Σάββατο  17Δεκεμβρίου 2011, ώρα 17:00 θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. κ. Ναθαναήλ. Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από τη μαθητική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολειού  Κω και παραδοσιακοί χοροί από παραδοσιακά τοπικά συγκροτήματα των πολιτιστικών μορφωτικών συλλόγων «Θεόκριτος» από το Ζηπαρι ( Ασφενδιού) και «Απελλής» από το Πυλι της Κω.
Την Κυριακή 18Δεκεμβρίου 2011, ώρα 08:00  θα τελεστεί η ακολουθία του Όρθρου και στις 09:00 η Θεία και Ιερά Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Κώου και Νισύρου κ. κ. Ναθαναήλ.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Σεβαστιανού προεξάρχοντος του ιδίου Ιεράρχου εντος του Στρατοπέδου με τη συνοδεία τιμητικού αγήματος και της φιλαρμονικής μουσικής του Δήμου Κω.
Η είσοδος  του Κοινού, κατά το διήμερο εορτασμό στο Στρατόπεδο «Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος θα είναι Ελεύθερη.